PeperPakhuis

k l e i n e v e e n k a d e i n b e w e g i n g

It’s all about detail

Filed under: Pakhuis — Ruud Peper at 12:48 am on Thursday, January 12, 2006

Wil je een ‘kraal’ of een ‘duivenjagertje’ als versiering op het kozijn van de garagedeur? Sja……De voordeur heeft een kraal. Maar alle andere kozijnen hebben een duivenjager. Een duivenjager moet het worden. Op die manier heeft de voordeur iets extra’s ten opzichte van de rest. Dat wordt ook nog ondersteund door de stukken natuursteen in de dorpel en de neuten die onderaan het kozijn van de voordeur staan. Een plaatje zou de boel flink duidelijker maken maar het plaatsen van plaatjes is nog abracadabra voor me…..

Vanavond ook nog hard nagedacht over de exacte layout van de grote pui boven de garagedeur: ook hier moeten keuzes gemaakt worden over de laatste milimeters. Ik denk dat ik weet hoe het moet. De vraag is alleen nog of dat ook technisch mogelijk is.

1 Comment »

2

Comment by Mauk

January 13, 2006 @ 10:18 am

Ha die Ruud,

Een duivenjagertje: dat klinkt goed. Dat geeft ook de suggestie van minder poep op je raam. En bovendien associeer ik een kraal met een diepafrikaanse nederzetting. Voor een net Haags huis dus een duivenjagertje. Hulde!

Mauk

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>