PeperPakhuis

k l e i n e v e e n k a d e i n b e w e g i n g

AlpenAvontuur

Filed under: Wielen — Ruud Peper at 1:10 am on Thursday, March 13, 2008

Ben je wel eens van een circuit gehaald door de gendarmerie omdat je te hard reed? Heb je wel eens pasta gegeten in Monza en daarna in Geneve overnacht? Of ben je wel eens op een avondje terug komen rijden van Geneve? Afgelopen weekend kochten Pat en ik beiden een nieuwe zonnebril en reden we 2752 kilometer tussen zaterdag 11:00 uur en maandagavond 2:00 uur. Naast heerlijk autorijden over met sneeuw omgeven bergpassen bezochten we de overblijfselen van het circuit van Reims, aten we bij buurman Dave in Frankrijk, verraste een Lamborghini dealer in Zwitserland ons, gingen we op zoek naar het Autodrome in Monza en ‘deden’ we de Autosalon van Geneve.

reims

Afscheid doet pijn

Filed under: Wielen — Ruud Peper at 3:56 pm on Sunday, December 24, 2006

Helaas heeft Aukje een fantastische Astra-van-de-zaak gekregen dus moet haar 306 het veld ruimen. Is van een oud vrouwtje geweest en heeft altijd alleen maar binnen gestaan 😉

Hier staat de advertentie en hier vind je heel veel foto’s. Zegt het voort!

Giulia gepimpt

Filed under: Wielen — Ruud Peper at 11:53 pm on Friday, March 10, 2006

Een rammeltje bij de Giulia bleek veroorzaakt te worden door een deuk in de carterbeschermer: bij bepaalde toerentallen raakte de beschermer het carter. Een goeie gelegenheid om de beschermer te demonteren, repareren, stralen en te spuiten. Maar in welke kleur? De remklauwen boden inspiratie met dit als resultaat:

giulia

Alternatieve onderdelendag

Filed under: Wielen — Ruud Peper at 7:15 pm on Monday, February 27, 2006

Eigenlijk wilden we naar de Onderdelendag van de Alfaclub maar we konden geen van de Alfa’s aansporen voor een uitje vanwege diverse administratieve-, bereikbaarheids- of technische redenen. Plan B was een fotosessie met de 320iS van Pat en de Alpina:

320vsalp

Spektakel 2

Filed under: Wielen — Ruud Peper at 12:07 pm on Friday, February 17, 2006

Nadat Patje minstens drie nachten nauwelijks geslapen had, konden we gisteren zijn nieuwe auto ophalen. Natuurlijk ben ik dan niet te beroerd om even mee te rijden…..je ‘een beetje inhouden’ krijgt met een 320iS en een Alpina C1 achter elkaar aan een hele andere dimensie…..