PeperPakhuis

k l e i n e v e e n k a d e i n b e w e g i n g

Mooi!

Filed under: Toeter — Ruud Peper at 1:33 am on Saturday, February 24, 2007

Zo aan het begin van zo’n ‘lange vakantie’ denk je na over wat je nog allemaal wilt en waarom. Langzamerhand durf ik te zeggen dat ik hou van mooi. Vanzelfsprekend mooie dingen maar ook mooi geluid en ook mooie doelen of mooie eigenschappen.

toeter

De Hub van Laar Oiram lijkt wel de ultieme combinatie van mooi. Hij schijnt mooi te klinken (waarschijnlijk alleen als je er mooi op speelt). Het is een mooi stuk Hollandsch vakmanschap. En het ziet er fantastisch uit. Misschien zou dat wel de zwaarst wegende reden zijn om hem eens uit te proberen.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.