PeperPakhuis

k l e i n e v e e n k a d e i n b e w e g i n g

Verwarming

Filed under: Pakhuis — Ruud Peper at 10:21 pm on Friday, March 10, 2006

Het dak is ‘dicht’ en dat betekent dat we nu de definitieve vorm van de woonkamer kunnen zien. Ook dat bevalt ons wel! Het fotoalbum van de verbouwing is weer up to date. Komende week komt hopelijk de dakbedekking en kunnen de ramen aan de voorkant erin. Dan is de boel in ieder geval bestand tegen weer en wind. Daar krijg ik nu al een warm gevoel van.

Over warm gevoel gesproken: vanavond hebben we met de verwarmingsmonteur doorgesproken hoe de CV eruit moet gaan zien. Voordat er gestuct wordt moeten alle leidingen erin dus dat zal een van de eerste klussen worden. Met een beetje geluk gaat dat begin april gebeuren.

2 Comments

19

Comment by bert peper

March 10, 2006 @ 10:45 pm

IK BEN WEL BENIEUWD NAAR DE DEFINITIEVE VORM.

groeten Bert.

20

Comment by RUUD

March 11, 2006 @ 12:09 am

In het fotoalbum kun je al een indruk krijgen. Ik heb overigens inmiddels al wel een paar keer gehoord dat de foto’s niet zo goed weergeven hoe het er in het echt uitziet….binnenkort ook video fragmenten op de PP website?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.