PeperPakhuis

k l e i n e v e e n k a d e i n b e w e g i n g

Kan het niet een beetje sneller?

Filed under: Pakhuis — Ruud Peper at 10:40 pm on Tuesday, January 17, 2006

Dag 2: de boel is onherkenbaar. Alles wat eruit kan gaat er uit….het tegelwerk in de ‘badkamer’, het raggelwerk op de eerste etage, de schutting tussen de garage en buurman Dave. Ik neem aan dat morgen de betonvloer van de badkamer eruit gaat die we een jaar of zeven met bloed zweet en tranen er met de hand ingeroegd hebben. Sorry Bart en EJ!

De marketing van Dijkxhoorn is ook prima: een groot spandoek op het bouwhek, een bord op de container en inmiddels ook een groot bord bovenaan het dak van de eerste etage. Het is op geen enkele manier te missen dat er gewerkt wordt!

We hebben nog even een blik op de planning geworpen en het lijkt erop dat de palen er al de 23ste ingaan in plaats van de 30ste. Op de 26ste de betonvloer en dat betekent dat dan ook alle binnenriolering en vloerverwarming erin moet zitten. Kun je het nog bijhouden?

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>