PeperPakhuis

k l e i n e v e e n k a d e i n b e w e g i n g

AlpenAvontuur

Filed under: Wielen — Ruud Peper at 1:10 am on Thursday, March 13, 2008

Ben je wel eens van een circuit gehaald door de gendarmerie omdat je te hard reed? Heb je wel eens pasta gegeten in Monza en daarna in Geneve overnacht? Of ben je wel eens op een avondje terug komen rijden van Geneve? Afgelopen weekend kochten Pat en ik beiden een nieuwe zonnebril en reden we 2752 kilometer tussen zaterdag 11:00 uur en maandagavond 2:00 uur. Naast heerlijk autorijden over met sneeuw omgeven bergpassen bezochten we de overblijfselen van het circuit van Reims, aten we bij buurman Dave in Frankrijk, verraste een Lamborghini dealer in Zwitserland ons, gingen we op zoek naar het Autodrome in Monza en ‘deden’ we de Autosalon van Geneve.

reims

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.