PeperPakhuis

k l e i n e v e e n k a d e i n b e w e g i n g

Feest

Filed under: Pakhuis — Ruud Peper at 1:45 pm on Saturday, November 4, 2006

Het leek een tijd alsof we van de aardbodem verdwenen waren. Na een paar maanden zwoegen zijn we in september in het pakhuis gaan wonen. Af is het nog niet. Er is nog een lijst van 129 punten die afgewerkt moeten worden. Wel is het prima bewoonbaar en zelfs zover af dat we dat graag willen laten zien hoe het geworden is.

Op zaterdag 11 november zetten we onze pakhuisdeuren wagenwijd open en mag je je komen vergapen aan ons paleis. Vanaf een uur of vier zijn we er klaar voor maar je mag ook ‘s avonds komen om van het pakhuis by night te genieten!

bouwvalbouwputpaleis

1 Comment

38

Comment by Bert Pper

November 12, 2006 @ 10:11 am

Hoi paleisbewoners

We vinden het erg plezierig om er gisteren even bij te hebben kunnen zijn.Ook de enthousiaste reacties van buren en vrienden vonden we erg leuk.
Het zal gisteravond en misschien zelfs wel vannacht ook erg gezellig zijn geweest.
De akte van de aankoop passeerde bij notariskantoor Geboers op 15 september 1998,zag ik. We hebben in die ruim acht jaar intens meegeleefd met alle ups and downs. Het is dan ook fijn om jullie daar beiden zo stralend aan de Veenkade te zien.

Ans en Bert

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.